Sosyal Medya

Netflix Zammı İle İlgili Yeni Bir Açıklama!

Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix, yeni zammı ile ilgili bir açıklama yaptı. Bildiğiniz gibi Netflix, birkaç gün önce zam yapmıştı. Bu zam ile birlikte sosyal medya üzerinde de geniş twitler atıldı ve pek çok kişi zamma karşı cevaplar sundu. Bu yüzden bu konuya dair detaylı açıklama yapan Netflix, kendine has bir süreç içerisinde ilerlemeye devam ediyor. Peki ama süreç nasıl işliyor ve Netflix bu duruma dair neler söylüyor?

Aslında söylenen şey zammın biraz da zamanlama ile ilgili oluşu. İnsanlar bu zammı bekliyordu ama bu kadar yüksek beklemiyordu. Zammın oranlarına bakarsanız gerçekten yüksek oranların olduğunu görebilirsiniz. Bu yüzden de herkese göre farklı süreçler karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Bu yüzden yapılacak olan her yeni çalışmada ve özellikle beklentilerde, Netflix fiyat politikası ilgimizi çekmeye devam ediyor. Bu yüzden hem süreç olarak hem de farklı yaklaşımlar olarak bütün detayları takip edebiliyoruz.

Netflix zammı nasıl ilerliyor?

Güncel olarak yapılan bu zamla  ilgili konuşan Netflix yetkilileri sürecin takipçisi olduklarını da söylediler. Çünkü zam bir anda yapılmayacak ve aşama aşama ilerleyecek. Netflix Türkiye, geçtiğimiz gün tüm dünyanın ardından en sonunda ülkemizde de abonelik fiyatlarına zam yapmıştı. Tüm paketlere %40 olarak yansıyan bu zamla birlikte en ucuz paketin fiyatı 37,99 TL’ye çıkarken, 4K destekli en pahalı paketin fiyatı 77,99 TL’ye ulaşmıştı. Bu zamların ardından Netflix Türkiye, bugün bir açıklamada bulundu.

Netflix Türkiye, yaptığı açıklamada zamların yeni ve eski üyelere nasıl yansıtılacağını açıklarken aynı zamanda fiyat değişimleri hakkında da üstünkörü bir açıklamada bulundu. Netflix Türkiye’nin açıklaması şu şekildeydi:

Netflix zammı yeni üyeler için!

“Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız.

Hem içerik sayımız her gün artıyor hem de en yüksek kalitede işler üretmeye devam ediyoruz. Fiyat politikamızı da buna göre ayarlıyoruz ve tüm ülkelerde farklı dönemlerde fiyat artışı yapıyoruz.” Netflix zammı ile ilgili yapılan bütün güncel duyuruları sizlere sunmaya devam ediyoruz. Daha fazla bilgi ve detay için içeriklerimizi takip edebilirsiniz. Netflix zammı konusunda yapılan çalışmalar ve yeni netflix zammı güncel fiyatları için tek tıklama yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu